Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Getuigen gezocht van beroving

door | 29 oktober 2020 | 112 regio

Alkmaar – Op 16 oktober 2020 omstreeks 23:00 uur heeft op het Sluispolderpad te Alkmaar een straatroof plaats gevonden. Het slachtoffer is van zijn fiets geduwd/getrokken. Vervolgens is hij onder fysieke dwang en onder dreiging van geweld van zijn portemonnee, gsm en rugzak beroofd.

De daders zijn vervolgens weggereden op een scooter, waarna het slachtoffer ontdekte dat zij zijn fiets ook hebben meegenomen.
Ten tijde van de beroving passeerde er een fietser. Deze fietser reed uit de richting van Alkmaar en was vermoedelijk onderweg naar Bergen. Wij zouden heel graag in contact willen komen met deze persoon.
Bent of kent u deze persoon? Of heeft u mogelijk iets gehoord of gezien? Neemt u aub contact op met onze basisteam recherche via 0900 – 8844 o.v.v. procesnummer: 2020222188. Liever anoniem? bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws