Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Handel in harddrugs twee mannen aangehouden

door | 23 oktober 2020 | 112 regio, Heerhugowaard

Alkmaar – Op vrijdagmorgen hield de politie twee mannen aan wegens het bezit van en de handel in drugs. De verdachten zijn twee 23-jarige mannen uit Heerhugowaard en Alkmaar.

Omstreeks 02.30 uur zag de politie twee personen op een scooter bij een woning aan de Sliksteeg. Nadat er iets vanuit een woning werd overgedragen reed de scooter weg. Deze kon echter op de Kanaalkade worden gecontroleerd.

Een van de twee opzittenden van de scooter (de Heerhugowaarder) bleek juist zeven pillen XTC te hebben gekocht. De politie nam de drugs in beslag. De man werd aangehouden.

De politie ging vervolgens naar de Sliksteeg. In de woning bleek de Alkmaarder te verblijven. Hij had een zakje met dertig XTC-pillen bij zich. Ook hier werden de drugs in beslag genomen. De man werd ook aangehouden.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws