Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Herstel verbinding Achterburggracht – Machinesloot

door | 17 februari 2020 | Gemeentenieuws

De laatste bijeenkomst van het project ‘Herstel verbinding Achterburggracht – Machinesloot’ vond plaats in oktober. Van buitenaf lijkt het project wellicht stil te liggen, maar achter de schermen wordt hard gewerkt.

Extra onderzoeken

De gemeente Langedijk laat namelijk extra onderzoeken uitvoeren naar de inpassing van de bruggen, de materiaalkeuze en het ontwerp. Hierin worden ook de aanpassingen meegenomen, die zijn voortgekomen uit de participatiebijeenkomsten en het ‘kruispuntenoverleg’. In dit laatste overleg hebben bewoners per kruispunt hun wensen, ideeën en zorgen aangegeven.

Presentatie ontwerp

Het toetsen van de uitkomsten van deze onderzoeken aan het voorlopig ontwerp wordt zeer zorgvuldig gedaan en kost daardoor wat meer tijd dan verwacht. Maar uiteindelijk dragen deze onderzoeken bij aan verbetering van het ontwerp. Naar verwachting wordt in maart/april een volgende bijeenkomst georganiseerd, waarop het ontwerp wordt gepresenteerd.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en...

Meer nieuws