Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer.

door | 20 november 2020 | Gemeentenieuws

Ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen hebben het niet gemakkelijk in deze tijd. In het kader van de landelijke campagne #aandachtvoorelkaar geven we vandaag extra aandacht aan deze ondernemers en organisaties.
Wethouder Economie, Jasper Nieuwenhuizen: “In het dorpse karakter van Langedijk is het gebruikelijk om naar elkaar om te kijken. Ook in mijn gesprekken hoor ik graag hoe het met iemand gaat en wat ik voor iemand kan betekenen. Als gemeente reiken we financieel onze hand uit met het Corona Steunfonds. Maar ook een luisterend oor is van betekenis. Laten we ook op die manier er voor onze ondernemers en organisaties zijn.”
Ook jij kunt ondernemers extra aandacht geven door bijvoorbeeld lokaal te kopen of gebruik te maken van afhaal- of bezorgservices van lokale ondernemers.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws