Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Holland Dance Festival toont veelzijdig danstalent bij Cool!

door | 5 januari 2023 | Cultuur, Evenementen, Heerhugowaard

Maak op donderdag 12 januari kennis met de sterren van morgen bij Cool kunst en cultuur! Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks ‘Talent On The Move’, waarbij je kunt kennismaken met het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans

Let’s dance!
Ook dit seizoen kun je weer genieten van verschillende soorten dansstijlen. Van solo’s en duetten, naar groepswerken, een bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten. De veelzijdige danstalenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling op het hoogste niveau. Passie en energie spat van het podium af! Ieder jaar weer, maar elk jaar weer anders!

Nieuwe Lente
De dansvoorstelling ‘Talent on the move’ is een speciale Nieuwe Lentevoorstelling, een serie met vernieuwende voorstellingen van jonge theatermakers of theaterveteranen met een mooi programma. Een kaartje voor een Nieuwe Lente voorstelling kost slechts €15,-.

Meer informatie & reserveren
‘Talent on the move’ zie je op donderdag 12 januari om 20:15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en...

Meer nieuws