Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Hugo’s Bandenshop bedrijf van de week

door | 13 november 2020 | Geen categorie

Hugo’s bandenservice is een mobiele bandenservice die zich heeft gespecialiseerd in het onderhoud en de service op locatie van zomerbanden, winterbanden en bandenwissels. Daarnaast bieden wij ruimte aan in ons bandenhotel voor de opslag van uw zomerbanden en winterbanden. Hugo’s bandenservice kan zowel bij u thuis of op het werk deze onderhoud en service verlenen. Ook voor bedrijven bieden wij deze service aan op elke gewenste locatie. Wij zijn een innovatieve jonge onderneming die in Heerhugowaard en aangrenzende regio’s actief is. Wij richten ons op een uitstekende dienstverlening met gedegen kennis van zaken.

Zo werkt Hugo’s bandenservice

U maakt een afspraak voor uw bandenwissel. Wij komen op de afgesproken datum en tijdstip op de door u opgegeven locatie. Onze prijzen en aanbiedingen vindt u bij onze diensten. Voor meerdere voertuigen op locatie hanteren wij een aangepast tarief, vraag naar een offerte!

Bandenservice

Hugo’s bandenservice biedt u de mogelijkheid op locatie uw autobanden te laten wisselen.

Hoe gaat dit in zijn werk

Op afspraak komen wij bij u voorrijden en verzorgen bij u thuis, op uw werk of op een andere afgesproken locatie de bandenwissel. Dit kunnen nieuwe banden zijn, maar ook uw eigen zomer- of winterbanden.

Bent u opzoek naar zomerbanden , winterbanden , all seasonbanden , sportvelgen , winterset licht metaal of stalen velgen, bezoek dan onze webshop en voer uw gegevens in en u weet gelijk wat het u kost, of mail ons op info@hugosbandenshop.nl

Als u de keus heeft gemaakt en wil bestellen kunt u ons ook bellen op 0620192457 of mailen,als u bestelling binnen is kunt u een afspraak maken om de banden bij u thuis of werk te laten monteren door onze mobiele bandenservice.

Voor uw bandenservice kunt u bij ons terecht tussen 9.00 en 17.00.

Wij zitten gevestigd in Heerhugowaard noord-holland en zijn werkzaam in de volgende plaatsen zaandam , alkmaar , den helder , schagen , heemskerk , koedijk , koog aan de zaan , bergen , bergen aan zee ,  scharwoude , purmerend , castricum , heiloo .

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws