Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

In Heerhugowaard en Langedijk start deze week de actie ‘Zon op daken’.

door | 8 oktober 2020 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Langedijk

Dit biedt inwoners van beide gemeenten de kans om met elkaar voordelig zonnepanelen te kopen. Door zelf energie op te wekken wordt bijgedragen aan een schone en duurzame toekomst en direct bespaard in de portemonnee.

Inwoners ontvangen een brief van de gemeente waarin de actie en samenwerking met regionale installateurs wordt uitgelegd. Na aanmelding wordt een vrijblijvend advies gegeven. Accepteren inwoners het aanbod dat zij krijgen? Dan plaatsen regionale installateurs de zonnepanelen. Ook kunnen deelnemers rekenen op teruggave van de btw. Een bij de actie aangesloten administratiekantoor helpt hen hierbij. Inschrijven voor de actie kan tot 7 januari 2021.

Voor geïnteresseerden organiseert het Duurzaam Bouwloket op 20, 21 en 29 oktober online bijeenkomsten. Aanmelden kan via www.duurzaambouwloket.nl/actielangedijk.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws