Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

In Oudorp weer RAADHUIS Pinksterun, dit jaar op vrijdag 3 juni

door | 25 januari 2022 | Evenementen, Nieuws overzicht

In Oudorp rent men op de vrijdag voor Pinkster, vrijdag 3 juni, dit jaar de vierde editie van de RAADHUIS Pinksterun. Hoofdsponsor uit Oudorp, creatief bureau RAADHUIS, verlengt de sponsorovereenkomst met Alkmaar Sport en waarborgt daarmee het voortbestaan van het gezellige evenement in eigen dorp. Met een ronde van 5 KM (€ 10,-), 10 KM (€ 14,-) en een Kinderun (€ 2,-) voor kinderen uit groep 1 t/m 8 is er voor iedereen een aantrekkelijke afstand om aan deel te nemen. Iedereen die de finish haalt krijgt een medaille.

Al driemaal eerder stond hij op het programma, waarbij de Pinksterun ook op zondag én in oktober werd gelopen. “Vanwege de coronamaatregelen hebben we de afgelopen jaren heel creatief om moeten gaan met het programma. Zo maakten wij uitstapjes naar een VampieRun (voor kinderen), een PyjamaRun met Luilak, wandelingen door historisch Oudorp en een ‘oktober editie’ in 2021. Wat mocht en kon, daar zijn RAADHUIS en Alkmaar Sport altijd samen voor gegaan,” aldus Marlou Zuurbier, sportcoördinator bij Alkmaar Sport.

De creatieve insteek van Alkmaar Sport ten behoeve van de invulling van het programma sloot naadloos aan bij de creatieve instelling van het team van RAADHUIS, die de ideeën snel weer voorzag van passende huisstijl in uitstraling. Een fijne samenwerking waar voorlopig nog geen einde aan komt, want RAADHUIS tekent voor 3 extra jaren sponsorschap en verbindt zich zo blijvend als hoofdsponsor aan dit evenement. “We gaan er vanuit dat we in juni voor het eerst in tijden weer écht los kunnen gaan, met rennen en feest, dat is ons doel”.

Aanmelden voor de Run kan vanaf 1 februari via www.raadhuispinksterun.nl.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws