Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Indienen nominaties voor Martin Neesen Prijs 2022 verlengd

door | 6 januari 2022 | Heerhugowaard, Langedijk, Regio nieuws

Het bestuur van Stichting Lief Langedijk heeft gemerkt dat bij het (niet) nomineren voor de Martin Neesen Prijs 2022 soms een onterechte terughoudendheid een rol speelt. Vaak gehoorde redenen om niet te nomineren zijn bijvoorbeeld: ‘we doen als organisatie op het moment niet zoveel vanwege corona’, ‘door de feestdagen is het er niet van gekomen’, ’we krijgen al geld via een aanvraag’ of ‘we wisten niet dat het ook voor één persoon geldt’. Ook is men soms erg bescheiden omdat men denkt dat ‘het niveau niet hoog genoeg is’.

De Martin Neesen Prijs is er voor Langedijk. Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt aan die organisatie of persoon die uitzonderlijk presteert op het gebied van vrijwillige maatschappelijke inzet, betrokkenheid en verbinding. Ook de toekomstdroom van deze persoon of organisatie weegt mee in de beoordeling: welk doel zal met het geld worden gerealiseerd?
Drie weken extra.

Het bestuur heeft besloten de nomineerperiode met drie weken te verlengen tot maandag 24 januari 2022!

Iedereen die binnen de voormalige gemeente Langedijk op enigerlei wijze actief is kan worden genomineerd! Een persoon, meerdere personen of een organisatie kan maar liefst 10.000 euro verdienen voor een project! Iedereen kan iedereen nomineren. Op de website van Lief Langedijk onder kopje Stichting vindt u het nominatieformulier Martin Neesen Prijs en de voorwaarden. Invullen duurt maar 5 minuten.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws