Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Informatiebijeenkomst voor nieuwe politieke groeperingen

door | 5 oktober 2020 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Langedijk, Nieuws

De gemeenten Langedijk en Heerhugowaard fuseren naar verwachting per 1 januari 2022 tot de nieuwe gemeente Dijk en Waard. Bij een nieuwe gemeente hoort een nieuwe gemeenteraad. In november 2021 worden gemeenteraadsverkiezingen voor Dijk en Waard gehouden. Overweegt u deel te nemen als (nieuwe) politieke groepering aan deze verkiezingen? Meld u dan aan voor de informatiebijeenkomst op woensdag 28 oktober.

Informatiebijeenkomst 28 oktober

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de organisatie van de verkiezingen, de belangrijkste data en de formaliteiten die u moet verrichten. De bijeenkomst wordt in principe gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Heerhugowaard. Rekening houdend met de actuele preventieve Covid-19 maatregelen, kan de bijeenkomst nog verplaatst worden of online plaatsvinden.Wij organiseren – indien mogelijk – twee sessies, namelijk om 16.00 uur en om 19.30 uur. Helaas is dit geen vrije inloop, maar moet u zich vooraf hiervoor aanmelden.

Aanmelden

We verzoeken u daarom om uiterlijk 16 oktober u als partij in één keer aan te melden. U doet dit door een email te sturen naar verkiezingen@gemeentelangedijk.nl. Geeft u daarbij graag het volgende aan:

  • naam politieke partij
  • aantal deelnemers
  • e-mailadres + telefoonnummer deelnemers
  • voorkeur sessie 1 (om 16.00 uur) of sessie 2 (om 19.30 uur)
  • naam + telefoonnummer contactpersoon namens uw partij

Op basis van de inschrijvingen en voorkeuren laten we u tijdig weten met hoeveel personen u kunt komen en voor welke sessie u wordt ingedeeld.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws