Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Invullen enquête nieuwe burgemeester Dijk en Waard kan nog deze hele week

door | 4 januari 2022 | Gemeentenieuws

De nieuwe gemeente Dijk en Waard, die op 1 januari ontstaat uit Heerhugowaard en Langedijk, is op zoek naar een nieuwe burgemeester. En het liefst de allerbeste. Maar, wat maakt een burgemeester de allerbeste? Inwoners kunnen nog tot en met zondag 2 januari 2022 in een korte vragenlijst de kenmerken van hun ideale burgemeester aangeven.

De gemeenteraad wil graag van de inwoners horen over welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet beschikken. De informatie van de inwoners neemt de gemeenteraad meegenomen bij het opstellen van een profielschets voor de nieuwe burgemeester. Daarin staat over welke kennis en vaardigheden de nieuwe burgemeester moet beschikken.

Voor inwoners voor wie het online invullen lastig is, zijn papieren exemplaren van de vragenlijst beschikbaar op de gemeentehuizen van Heerhugowaard en Langedijk.

Op 1 januari 2022 gaat gemeente Dijk en Waard van start met een waarnemend burgemeester, de heer Peter Rehwinkel. Hij is waarnemend burgemeester van Dijk en Waard tot het moment van beëdiging van een kroonbenoemde burgemeester.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws