Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Je kunt nu inschrijven voor de AZ selectiedagen

door | 28 februari 2020 | Alkmaar, Regio nieuws, Sport

ZAANSTAD- De AZ Selectiedagen worden dit voorjaar georganiseerd op een recordaantal locaties. Ben jij de nieuwe Myron Boadu, Calvin Stengs of Marco Bizot? Meld je dan snel aan en wie weet schitter jij over een paar jaar in het AFAS Stadion. De inschrijving is vanaf heden geopend.

Voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 (geboren tussen 2006 en 2012) krijgen op de AZ Selectiedagen de kans hun kunsten te tonen aan de scouts van AZ. De jeugdige spelers die in positieve zin opvallen maken kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio of de AZ Jeugdopleiding.

Vermakelijke spelvormen
Het programma van de AZ Selectiedagen bestaat uit vijf onderdelen waar gevarieerde en vermakelijke spelvormen aan bod komen. Zo spelen de jonge voetballers onder meer boardingvoetbal, een partijspel en is er een sprinttest. Ook worden er op het sfeerplein verschillende activiteiten georganiseerd.

Keepers
Ook keepers kunnen zich aanmelden voor de AZ Selectiedagen. Er zijn voor hen geen gerichte keeperstrainingen, maar zij mogen wel op doel bij de partijvormen. AZ scout hier ook op doelmannen.

Waar en wanneer?
De AZ Selectiedagen worden dit jaar op een recordaantal locaties georganiseerd in Noord-Holland. Onderstaand is te zien wanneer er bij welke clubs trainingen worden aangeboden. Klik hier om je aan te melden voor een van de locaties.

Woensdag 15 april - SV ’s-Graveland, ’s-Graveland
Woensdag 22 april - AFC ’34, Alkmaar
Woensdag 29 april - HVV Hollandia, Hoorn
Donderdag 30 april – RKSV DCG, Amsterdam
Vrijdag 1 mei - RKSV Pancratius, Badhoevedorp
Woensdag 6 mei - KFC 1910, Koog aan de Zaan
Woensdag 13 mei - FC Uitgeest, Uitgeest
Woensdag 27 mei - BVC Bloemendaal, Bloemendaal

Inschrijven
Na het kiezen van jouw locatie kun je aangeven in welke leeftijdscategorie je wilt deelnemen. Er zijn per dag drie tijdsblokken, waarvan elk een bepaalde leeftijdscategorie vertegenwoordigt. Plaats je ticket in het winkelmandje en klik op bevestig. Maak vervolgens een account aan of log in op je al bestaande account. Vul na het inloggen de gegevens van de deelnemer in. Vervolgens betaal je jouw ticket en krijg je per e-mail een bevestiging. Deelname kost € 5, leden van de AZ Juniorclubs krijgen € 2,50 korting. Deze kortingscode ontvangen leden per e-mail en is achteraf niet meer te declareren.

Stempelkaart
Ook krijgen de deelnemers aan de AZ Selectiedagen een stempelkaart, waarmee zij worden uitgedaagd om alle onderwerpen af te werken. Wie zijn stempelkaart vol krijgt, kan deze verzilveren op het AZ Fanplein en krijgt als beloning een echte AZ-goodiebag. Daarin zit een uniek aandenken aan een fraaie voetbaldag.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws