Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Jou Dijk van een idee is goud Waard!!

door | 31 mei 2021 | Heerhugowaard, Langedijk

Op 1 januari 2022 is de nieuwe gemeente #DijkenWaard een feit, en dat gaan we vieren! Hoe, daar mag iedereen over meedenken.
Alle inwoners, bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere organisaties zijn namelijk welkom om ideeën voor een activiteit in te dienen. Dat mag van alles zijn: van een toernooi of dansfeest tot een ontmoetingsbankje of korenlint. De belangrijkste voorwaarde is dat de activiteit bedoeld en toegankelijk is voor alle toekomstige inwoners van Dijk en Waard.
Wil jij graag een bijdrage leveren? Dien dan vóór 16 juni je plan in op www.samenwerkendijkenwaard.nl. Daar staan ook de voorwaarden waaraan het plan moet voldoen.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws