Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

JUDO-EXAMENS EBI-SPORTS

door | 18 juli 2023 | Sport

Afgelopen weekend hebben de judoka’s van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn/Langedijk weer hun jaarlijkse band examen gedaan op de club.

De examinatoren; Robert, Ekon, Robin en Frank beoordeelden de judoka’s op verschillende staande en grond technieken die ze in dit seizoen getraind hebben. De beginnende judoka’s starten met geel en hoe meer examens je gedaan hebt hoe donkerder de kleur van de band wordt om zo uiteindelijk de zwarte band te behalen.

Iedereen was met een goed examen, wat voor de ouders en familie werd gedemonstreerd, geslaagd voor hun volgende band.

De geslaagde judoka’s:

Oranje band:
Rick Schrijver

Groene band:
Lars Koppelaar
Bjørn Snip
Denys Bremmers

Blauwe band:
Rens Pronk

Bruine band:
Bart van Duin

Bij deze ook dank voor de inzet van de leraren van EBI-Sports voor de trainingen van dit seizoen aan de judoka’s. Men traint nog 1 weekje voordat de schoolvakantie gaat beginnen. En na 6 weken beginnen de judolessen weer in de week van 4 september op verschillende locaties in Langedijk en Tuitjenhorn.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws