Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Kabinet overweegt alcoholverkoop in avonduren te verbieden volgens NOS

door | 12 oktober 2020 | Nieuws, Regio nieuws

Het kabinet overweegt om de alcoholverkoop in winkels in de avonduren aan banden te leggen, melden bronnen aan NOS. De maatregel moet voorkomen dat mensen, nadat de horeca is gesloten, elders samen gaan drinken.

Ook de horeca moet rekening houden met verdere restricties. Of het om het verder terugbrengen van de openingstijden gaat of een volledige sluiting, is nog niet duidelijk. De maatregelen moeten ervoor zorgen dat mensen zich minder verplaatsen en minder afspreken.

Morgenavond wordt hierover een persconferentie gehouden. Daarin zal ook worden aangekondigd dat de amateursport voorlopig wordt stilgelegd, en in binnenruimtes nog maximaal 30 mensen tegelijk mogen zijn.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws