Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Kerstbomenverkoop Piekfijn weer in actie.

door | 23 november 2020 | Langedijk, Nieuws

Na het grote succes van vorig jaar, staat Piekfijn kerstbomenverkoop ook dit jaar weer met de mooiste kerstbomen klaar. Grote en kleine vers gezaagde Nordmannen uit Denemarken.

Het afgelopen jaar hebben wij regelmatig contact gehad met Team Langedijk, ideeën uitgewisseld en ondanks dat het een vreemd jaar was, heeft Team Langedijk achter de schermen niet stil gezeten. Daarom staat de verkoop van de kerstbomen dit jaar weer in het teken van Team Langedijk, samen tegen kanker.

Dit jaar staan wij vanaf dinsdag 1 december op onze nieuwe locatie bij De Binding in Zuid-Scharwoude. Hier hebben wij een ruim opgezette kerstboomstand en voldoende plek om te parkeren.  

Pinnen is geen probleem en op verzoek wordt in Langedijk uw kerstboom gratis thuisbezorgd.

Voor meer informatie m.b.t. openingstijden e.d. ga naar facebookpagina Piekfijn kerstbomenverkoop.

#piekfijnkerstbomenverkoop

#kerstbomen

#cadeautjes

#teamlangedijk

#roparun

#goededoelen

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws