Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Kevin Harms wint NH Cup Darts 2023 in Alkmaar

door | 24 oktober 2023 | Alkmaar, Dijk en Waard, Sport

Alkmaar: In een spannende strijd die plaatsvond van 13 oktober tot 21 oktober, kwam Kevin Harms als de onbetwiste kampioen uit de bus van de NH Cup Darts 2023, gehouden in het Dartcentrum Nooitgedacht te Alkmaar. De NH Cup Darts trok de aandacht van dartsfanaten en deelnemers van overal, en de finale zag Harms triomferen tegen Guylian van den Bosch met een eindstand van 6-3 in sets.

Dit evenement was geen eenvoudige aangelegenheid om bij te wonen; om deel te kunnen nemen aan de NH Cup Darts 2023, moesten deelnemers zich kwalificeren via acht rankingtoernooien of via het laatste eindkwalificatietoernooi. Uiteindelijk kwalificeerden 32 darters zich voor het prestigieuze hoofdevenement, waarin ze streden om de felbegeerde titel.

Het toernooi was een doorslaand succes en trok niet alleen getalenteerde deelnemers aan, maar ook een enthousiast publiek van dartsfans. De organisatoren zijn zo verheugd over het succes van deze eerste editie dat ze hebben aangekondigd dat er in 2024 een tweede editie zal plaatsvinden. Ze hopen nog meer deelnemers en toeschouwers te verwelkomen en kijken ernaar uit om de spanning en competitie van de NH Cup Darts voort te zetten.

Met Kevin Harms als de kampioen van 2023 en de belofte van een spannende voortzetting in 2024, lijkt de NH Cup Darts een blijvende traditie te worden in de wereld van darts in Noord-Holland. Dartsfans kunnen zich verheugen op meer geweldige actie en opwindende wedstrijden in de toekomst.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws