Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Kinderen redden ouders

door | 14 oktober 2021 | Regio nieuws

Op 21 oktober aanstaande kunnen ouders met kinderen tussen de
6-12 jaar die het (financieel) zwaar hebben gratis ouder-kind klimmen van 10-11.30 uur bij Outdoorpark Alkmaar. Dit evenement wordt gesponsord door Learn2beyou, Salvina Matatula en BergenBewind met als doel de ouder en het kind samen een moment ontspanning en plezier te bieden waardoor de onderlinge band wordt versterkt.

Survivalbaan
In totaal zullen dertig ouders met ieder één kind de obstakelbaan trotseren. Onder leiding van een ervaren instructeur worden ze uitgedaagd samen over een hoge muur te klimmen, te slingeren over een sloot zonder een nat pak te halen en diverse obstakels te overwinnen. Plezier en samenwerken staan hierbij voorop. Aan het einde van het parcour krijgt men een attentie mee naar huis zodat er nog lang nagenoten wordt.

Initiatief
Het initiatief voor dit evenement is genomen door Monique Olie van Learn2beyou.
‘In mijn boek Survivalgids voor gescheiden moeders geef ik o.a. ideeën hoe je met je kind plezier kunt hebben na je scheiding. Een scheiding is een periode vol chaos, stress en onzekerheid waarbij het plezier maken met en het oprechte aandacht hebben voor kinderen er snel bij in schiet.
Dit evenement geeft ouders de mogelijkheid even te ravotten met hun kind. De survivalbaan is daar de perfecte locatie voor.‘

Samenwerking
Om zoveel mogelijk ouders en kinderen te kunnen verwelkomen zocht Monique de samenwerking op met Salvina Matatula en Merel de Wijn van BergenBewind. ‘Ik ben blij dat zij financieel bijdragen waardoor deze ochtend mogelijk gemaakt kan worden.

Opgeven
Ouders die het (financieel) zwaar hebben kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@learn2beyou.nl uiterlijk 19 oktober aanstaande. Let op i.v.m. het maximaal aantal deelnemers van 30 ouders met kinderen is het na opgave noodzakelijk af te wachten op bevestiging van deelname. Zonder bevestiging kan er helaas niet worden deelgenomen.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws