Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Kleine viering 12 1/5 jarig jubileum Langedijk4GlobalGoals

door | 28 september 2020 | Cultuur, Langedijk, Nieuws

Op zaterdag 26 september organiseerde St. Langedijk4GlobalGoals een actiemiddag in Museum BroekerVeiling voor iedereen, maar in kleine setting werd ook het 12 1/5 jarig bestaan van de organisatie gevierd. Begonnen als Millenniumgemeente Langedijk, maar nu als stichting Langedijk4GlobalGoals. Karel Balder heeft jarenlang als voorzitter de kar getrokken en werd nu bedankt op een prachtige manier.

Er komt een duurzame bank gemaakt van wilgentakken, bij het water bij het oude gemeentehuis. In de volksmond een takkenbank genoemd. En die bank gaat de Karel Balderbank heten.

De bank werd aangeboden door wethouder Nils Langedijk en omdat de bank nog in elkaar gezet moet worden, komt er op een latere tijd een afspraak tussen de wethouder, de ontwerpster Floor, Karel Balder en enkele leden van Langedijk4GlobalGoals.

Ook oud bestuurslid Gerrit de Groot werd bedankt en kreeg de duurzame bosatlas.

Langedijk4GlobalGoals zet zich in voor 6 doelen en heeft de komende tijd weer allerlei activiteiten.

Een interview met secretaris Cock de Vries is te beluisteren op internetradiostation VisualFM in het programma Langedijk Lokaal op woensdag 30 september om 19.00 uur, herhaling 3 oktober om 12.00 uur.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws