Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen ook in Dijk en Waard

door | 18 maart 2022 | Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Langedijk

Meer dan 130 bedrijven doen in de week van 21 tot en met vrijdag 26 maart mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in Noord-Holland Noord. Ook in de gemeente Dijk en Waard openen bedrijven hun deuren voor onder andere omwonenden, werkzoekenden en studenten.

Een aantal deelnemende bedrijven heeft banen in de aanbieding, maar het kan ook gaan om stageplaatsen (studenten), werkervaringsplaatsen of vrijwilligerswerk. De bedrijven staan ook klaar voor mensen die geïnteresseerd zijn in de werkwijze van bepaalde bedrijven.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen via de website www.kbbbd.nl. Ook bedrijven kunnen zich nog tot uiterlijk 20 maart aanmelden. Ook leden van het College van Burgemeester en Wethouders van Dijk en Waard doen mee. Zij gaan tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bij een groot aantal bedrijven op bezoek.

Falco Hoekstra, wethouder economische zaken, is enthousiast over de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. “Het is een mooi initiatief. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in de keuken van een bedrijf, maar het is voor bedrijven ook interessant om nieuwe medewerkers, vrijwilligers of klanten te ontmoeten. De eerdere edities hebben aangetoond dat deze dagen in een behoefte voorzien.”

Economie versterken

Dijk en Waard heeft een gevarieerd en innovatief bedrijfsleven. De gemeente kent 7.440 geregistreerde bedrijven met 33.630 banen (fulltimers, parttimers en uitzendkrachten). Eind 2021 telde de gemeente 87.739 inwoners. Het gemeentebestuur wil de komende jaren de economie versterken, onder meer door te investeren in een uitnodigend ondernemers- en vestigingsklimaat.

Bedrijven in Dijk en Waard die zich al hebben aangemeld voor deelname aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen zijn o.a. Amigo Plant, Aqualectra, Demaco, Heilig Group, Horizon Zorgcentrum, Jumbo en Consolid, SEW Energy, Spaansen Interieurbeplanting, Techniek Campus, Total Productivity, Treffer Uitzendbureau en Van Wijnen.

De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws