Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Kris Kross Amsterdam, Edwin Evers Band en Hans Klok op Heerhugowaard Live 2023.

door | 15 juni 2023 | Dijk en Waard, Evenementen, Nieuws

Heerhugowaard Live, het populaire jaarlijkse muziekfestival, zal dit jaar plaatsvinden op 23en 24 september en zal enkele van de grootste namen in de Nederlandse muziekindustrie samenbrengen voor een spectaculair weekend. Verdeeld over twee dagen zullen onder andere de Edwin Evers Band, Kris Kross Amsterdam, Frans Duijts, Jeroen van de Boom, Emma Heesters te zien en te horen zijn in de megatent op de IJsbaan in ’t Kruis. Heerhugowaard LIVE zal voor de laatste keer op deze locatie plaatsvinden, dus het zal sowieso een legendarische editie worden.
Kaartjes voor het festival zijn vanaf dinsdag 13 juni 19.00 uur verkrijgbaar via de website van Heerhugowaard Live. Mis deze kans niet om de beste artiesten van Nederland live te zien optreden op één van de meest gewilde muziekfestivals van de regio.
Zaterdag 23 september
De Zaterdag staat in het teken van de jaren 80 en 90. Gedurende de gehele middag en avond zullen diverse Nederlandse top bands het podium betreden. Muziek van ABBA, Queen en U2 wordt gespeeld door de beste cover-bands van dit moment: U2Two, ABBA Fever en Queen Must Go On. Hiernaast een optreden van de legendarische Hermes House Band en de avond wordt passend afgesloten door de Edwin Evers Band. Op De Zondag zal het festival worden geopend door de wereldberoemde illusionist Hans Klok, die het publiek zal verbazen met zijn ongelooflijke magie. Een uniek en bijzonder optreden, dat je niet mag missen.
De middag wordt vervolgd met een serie Nederlandse top
artiesten, onder leiding van de M&M band. Yves Berendse, Berget Lewis, Frans Duijts, Xander de Buisonje, Jeroen van de Boom, BENR, Sven Versteeg en Emma Heesters. Iets om je nu al op te verheugen.
Maar dat is nog niet alles! De hoofdact van de avond zal niemand minder zijn dan de legendarische DJ-groep Kris Kross Amsterdam, die bekend staat om hun aanstekelijke deuntjes en onvergetelijke liveoptredens. Het publiek kan zich verheugen op een dag vol magie, dans, plezier en goede muziek.
Het programma zal nog worden uitgebreid de komende weken. Het evenement is
toegankelijk voor iedereen met een geldig toegangsbewijs. Een tweedaags combinatie-ticket koop je al voor 62 euro, dagkaarten zijn te koop vanaf 29 euro. De capaciteit van het festival is wat verlaagd, dus wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen.
Wat is Heerhugowaard LIVE
Heerhugowaard LIVE is een laagdrempelig en gezellig tweedaags festival op een unieke locatie, midden in het oude centrum van Heerhugowaard ’t Kruis. Omringd door voetbalclub KSV, de kerk, oude woonhuizen en de Familie-school wordt met behulp van lokale bedrijven feest gevierd op een positieve en unieke wijze, met landelijk bekende artiesten en een fantastische sfeer. Afgelopen jaren waren onder andere Andre Hazes, BLOF, Rolf Sanchez, Snelle en Tino Martin te bewonderen. Heerhugowaard Live trekt zo’n 4.000 bezoekers per dag, afkomstig uit de gehele regio. Dit jaar is het laatste jaar op deze locatie, dus het wordt
sowieso een unieke editie.
Heerhugowaard LIVE
Datum: zaterdag 23 en zondag 24 september 2023
Locatie: IJsbaan ’t Kruis, Heerhugowaard
Leeftijd: ALLE LEEFTIJDEN
De Zaterdag, aanvang 16.00 uur
De Edwin Evers Band
Queen Must Go On
Hermes House Band
ABBA Fever
U2 Two
De Zondag, aanvang 15.30 uur
Kris Kross Amsterdam
Hans Klok
Yves Berendse
Emma Heesters
Frans Duijts
Jeroen van de Boom
Berget Lewis
Xander de Buisonjé
BENR
Sven Versteeg
M&M Band
TICKETS
Zaterdag
Early Bird € 39
Regulier € 43
Golden Circle € 72
Zondag
Early Bird € 29
Regulier € 35
Golden Circle € 62
Combiticket 2 dagen € 60
Groepstickets 10 personen
Zaterdag € 400
Zondag € 325
(alle prijzen exclusief 2,50 servicekosten)

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws