Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Kunstroute Langedijk 2021 – Kunst in de etalage

door | 17 mei 2021 | Cultuur, Nieuws

Om de 2 jaar wordt de Kunstroute Langedijk georganiseerd. Om het dit jaar coronaproof te houden is gekozen om kunst in de etalage tentoon te stellen. Dit jaar is de route wat kleiner, zo’n 35 locaties in Oudkarspel, Noord- en Zuid-Scharwoude. Zo’n 50 kunstenaars doen mee.

De Kunstroute Langedijk Krant wordt op 14 mei verspreid met het Langedijker Nieuwsblad, Deze is gratis te downloaden via onderstaande link van Lief Langedijk: www.lieflangedijk.nl In de krant is de route opgenomen en de deelnemende kunstenaars.

U hoeft als bezoeker dus niet naar binnen te gaan, alles is van buiten door het glas te zien in het Pinksterenweekend op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 mei.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws