Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Langedijkse Daphne van Domselaar naar Aston Villa

door | 16 juni 2023 | Dijk en Waard, Laatste nieuws, Sport, Sport

Foto; Facebook Daphne

Daphne van Domselaar maakt de overstap van FC Twente Vrouwen naar Aston Villa. De 23-jarige keepster tekent een driejarig contract in Birmingham.

Daphne van Domselaar speelde 106 officiële wedstrijden voor FC Twente Vrouwen. Ze veroverde drie keer de landstitel, drie keer de Eredivisie Cup, eenmaal de KNVB Beker en één keer de Supercup. In februari 2022 maakte Van Domselaar haar debuut bij de OranjeLeeuwinnen en afgelopen zomer maakte ze deel uit van het Nederlands Elftal voor het EK in Engeland. Tijdens dit toernooi stond ze vier duels onder de lat.

Daphne van Domselaar (Beverwijk, 6 maart 2000) begon te voetballen bij LSVV en maakte daarna de overstap naar Telstar. In de zomer van 2017 tekende ze een contract bij FC Twente.

Bron:FC Twente

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws