Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

LANGEDOIKERMARKT 2021 GEANNULEERD !!

door | 2 juni 2021 | Cultuur, Langedijk

Wederom een teleurstelling, Zat er de vorige keer in 2019 nog 40 jaar tussen, nu wordt voor de tweede keer in twee jaar een streep gezet door de ‘Langedoikermarkt ‘. Dit jaar gaat de traditionele markt sinds 1980, wederom niet door vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.
De eisen van de Gemeente (Covid risico scan en een Corona plan van aanpak) om de vergunning te verkrijgen, zijn niet haalbaar voor ons, op een grote jaarmarkt kan je de 1,5 meter niet waarborgen, geen triage onder bezoekers uitvoeren, bezoekers registreren enz. enz.
Laten we met zijn allen hopen dat alles zo snel mogelijk weer normaal word, zodat traditionele evenementen gewoon weer plaats kunnen vinden.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws