Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

LSVV zoekt Jeugdvoetbaltrainers voor JO15/JO14

door | 8 juni 2020 | Regio nieuws, Sport

Bij LSVV hebben we de ambitie om met de jeugdselectieteams stabiel op een, voor LSVV, maximaal regionaal niveau te spelen. LSVV wil met haar uitstraling, organisatie en verenigingssfeer jeugdspelers binnen de eigen organisatie behouden en maximale ontwikkelings-mogelijkheden geven, binnen de grenzen van de redelijkheid.

LSVV wil een vereniging zijn die haar jeugdleden, hun ouders en de betrokken vrijwilligers in vele verschillende taakgebieden, een goed georganiseerde sportbeleving kan bieden.

Op dit moment zijn we voor onze leeftijdsgroepen JO15 en JO14 voor het komende seizoen 20/21 nog op zoek naar trainers/coaches die met onze jeugd aan de slag willen en kunnen.

Met andere woorden: we zijn op zoek naar een paar
Gedreven en Ambitieuze Jeugdvoetbaltrainers/-coaches (m/v)

Trainers/coaches die dit alleen of in een duo willen en kunnen doen om een bijdrage te kunnen leveren aan onze actieve voetbalvereniging!

Denk jij dat er een match mogelijk is tussen jouw eigenschappen en deze rol binnen LSVV en heb je affiniteit met deze leeftijdsgroepen, schroom dan niet en neem contact op met LSVV, via koen.vandervoort@lsvv.nl , of via 06-12071464.

Vanuit LSVV
Vanuit LSVV krijg je de gelegenheid om je als trainer te ontwikkelen. Er zijn een aantal ervaren trainers binnen LSVV actief die jou ondersteuning kunnen bieden. Tevens start ons Hoofd-jeugdontwikkeling dit seizoen met het ontwikkelen van zijn activiteiten om de trainers te ondersteunen!

De jeugdorganisatie van LSVV staat goed en ontwikkeld zich verder en je kunt je helemaal richten op de voetbalactiviteiten van 1 van deze teams. LSVV zorgt ervoor dat alle benodigdheden voor goede trainingsactiviteiten aanwezig zijn.
Daarnaast is er tevens ruimte om jouw activiteiten via een gepaste vrijwilligersvergoeding te waarderen.

Wat verwacht LSVV van trainers/coaches JO15 en JO14?
– Verantwoordelijkheid in voorbereiding en uitvoering van de trainingen voor het jeugdteam, JO15-1 of JO14-1, 2x per week en in het bezit van minimaal een TC3 diploma of KNVB juniorendiploma of in het bezit van waardevolle relevante ervaring.
– Coaching van het team, JO15-1 of JO14-1, tijdens de competitieve en vriendschappelijke wedstrijden.
– Organisatie rondom 1 van deze jeugdteams.
– Optimale prestaties van deze jeugdteams, op goed en ambitieus prestatieniveau, in goede balans met teamsfeer en een positieve teamsportbeleving.
– Overzicht houden over de ontwikkeling van de spelers in de gehele leeftijdsgroep JO15 en/of JO14.

En nog overige punten die we bij een wederzijdse match graag aan de kandidaten toelichten.

Met sportieve groeten,
Koen van der Voort
LSVV

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws