Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

LSVV zoekt teammanager 1e team

door | 24 augustus 2020 | Langedijk, Sport

Voor het vlaggenschip van LSVV, het 1e seniorenelftal dat uitkomt in het hoogste regionale niveau in noordwest NL, de zondag 1e klasse, is LSVV op zoek naar een:

teammanager, een sportief en organisatorisch sterk persoon, m/v.
Bovendien iemand die het leuk vindt om in een sportieve omgeving en met een jongvolwassen groep sporters om te gaan!

Ook voor een duo die dit samen willen oppakken is gelegenheid, dat verhoogt wellicht het plezier en verlaagt de belasting per persoon.

Het organiseren van de belangrijke randzaken rondom de selectiegroep en de wedstrijden van LSVV 1 is het belangrijkste aandachtsgebied. Administratie van wedstrijdzaken, bij thuiswedstrijden de ontvangst van de officials en tegenstanders en de kledingzaken horen bij deze belangrijke rol. Je bent hierin het verlengstuk van de trainers en LSVV.

Je staat dicht bij de groep (wel op 1.5 meter!), werkt nauw samen met de trainers en spelers en zorgt dat de zaakjes op en top worden geregeld. Op de wedstrijddag (meest zondag) vraagt het tijd, want je beleeft de wedstrijden mee met de groep, terwijl de randzaken naar eigen agenda doordeweeks kunnen worden ingevuld.

Gevoel voor omgang met een sportersgroep en een open communicatie zijn belangrijker dan ervaring. De verschillende taken kunnen snel eigen worden gemaakt!

Lijkt dit jou/jullie een leuke uitdaging en wil je hiermee aan de slag bij LSVV? Of wil je eerst meer informatie? Graag dan je reactie naar:
koen.vandervoort@lsvv.nl

Met sportieve groeten,

Koen van der Voort
LSVV, Join the Club!

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws