Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Luisteren naar zangvogels in het Geestmerambacht

door | 10 maart 2020 | Cultuur, Regio nieuws

Zondag 15 maart is de derde wandeling van dit jaar die door Recreatieschap Geestmerambacht in samenwerking met IVN Noord-Kennemerland wordt georganiseerd in verband met het 40 jarig bestaan van het recreatieschap.

 

Twee gidsen van IVN Noord-Kennemerland vertellen onderweg allerlei wetenswaardigheden over de natuur in Geestmerambacht, We gaan luisteren naar de eerste zangvogels en genieten van het ontluikende groen. Welke struik bloeit er al? Onderweg is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

 

We starten deze wandeling om 10.00 uur aan het einde van het Vlasgat. Hier kunt u ook uw auto kwijt. De wandeling duurt circa 1,5 uur. In verband met het maximum aantal deelnemers van 25 is aanmelden verplicht via de secretaris van het IVN Noord-Kennemerland jokepruis@gmail.com. Trek stevige wandelschoenen aan, want het kan in deze tijd van het jaar drassig zijn.

 

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en...

Meer nieuws