Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Maak je theaterbezoek zorgeloos en welluidend met geluidsversterking.

door | 3 juli 2024 | Cool, Cultuur, Dijk en Waard

Fotografie: Anneloes van den Adel

Bij Cool kunst en cultuur vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van hun theaterbezoek. Daarom bieden wij voor slechthorenden geluidsversterking aan, geschikt voor mensen met én zonder gehoorapparaat. Deze zomer bieden we extra uitleg aan over het gebruik van deze apparatuur.

Kun je naar theater in Cool kunst en cultuur als je niet goed kunt horen? Jazeker kan dat! Losse ontvangers bieden slechthorenden de kans om de geluidsinstallatie beter te beluisteren. Dit zorgt voor een optimale theaterervaring. Deze zomer kun je een afspraak maken voor extra uitleg over hoe je deze versterkers kunt gebruiken. Zo ben je van tevoren goed op de hoogte en kun je in het nieuwe theaterseizoen zorgeloos genieten van een voorstelling.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak om meer te leren over deze versterkers is makkelijk en snel gedaan! Neem contact met op Cool kunst en cultuur via het contactformulier op www.coolkunstencultuur.nl/versterkers. De theatertechnici helpen je graag verder.

Versterker huren

Wil je op de dag van een voorstelling gratis gebruik maken van een van de versterkers? Reserveer de benodigde apparatuur van tevoren bij de Servicebalie. Dit kan door een mail te sturen (info@coolkunstencultuur.nl), telefonisch contact (tel. 072 576 09 55) op te nemen of gewoon even langs te lopen bij Cool (Coolplein 1 Heerhugowaard).

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws