Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Mag ik straks ook weer meedoen ?

door | 7 juli 2020 | Gemeentenieuws, Nieuws, Regio nieuws

Als gevolg van de coronacrisis stijgt het aantal gezinnen met geldzorgen. Het gevolg is dat kinderen en jongeren die voor de crisis wekelijks naar een sport- of cultuuractiviteit gingen, wellicht volgend seizoen aan de zijlijn staan.

>Daarom betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland voor deze kinderen de contributie of het lesgeld voor sport en/of cultuur zoals voetbal, dansen, judo of muziek.

Wethouder Marcel Reijven steunt dit initiatief van harte. “Kinderen mogen niet de dupe worden van de coronacrisis. Sporten en meedoen aan culturele activiteiten draagt bij aan de gezondheid en het levensgeluk van kinderen. Het is voor het onderhouden van sociale contacten belangrijk en cruciaal om eenzaamheid tegen te gaan.” Leerkrachten, buurtsportcoaches, schuldhulpverleners en andere professionals kunnen een aanvraag doen voor steun aan een gezin.” Ook kunt u als particulier doneren. Wilt u meer weten en in actie komen, kijk dan op www.magikweermeedoen.nl.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws