Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Magische maand vol talent: Cool in December!

door | 5 december 2023 | Cool, Cultuur, Dijk en Waard

Van een hartverwarmende ode aan Cuby & The Blizzards tot drie betoverende balletstukken door Igone de Jongh en een feestelijke Winter Wonder Walk met de mooiste kerstnummers door onze getalenteerde leerlingen. Maar dat is nog niet alles! Wij omarmen jong talent en brengen Edith Piaf tot leven in een meeslepende musical. Ontdek de veelzijdigheid van kunst en cultuur tijdens deze magische maand bij Cool!

Trip down memory lane

Op donderdag 14 december brengt Erwin Java met zijn band een ode aan Harry Muskee en Cuby & The Blizzards. Geniet van Cuby-hits als ‘Window Of My Eyes’, ‘Appleknockers Flophouse’, en ook solonummers en stukken van het album ‘Cats Lost’.

Igone op haar allerbest

Igone de Jongh, de meest bejubelde en gelauwerde prima ballerina van ons land, komt op woensdag 20 december weer naar Heerhugowaard. Nu met een Triple Bill waarin zij drie wereldpremières van verschillende choreografen vertoont.

Jong talent
Singer/songwriter Marc Floor is nog maar 17 jaar, en betreedt op vrijdag 22 december het grote podium van Cool! Deze jonge artiest heeft na zijn avontuur bij The Voice Kids niet stilgezeten. Eerder stond hij al in het voorprogramma van Snelle en de Bankzitters. Hij is bekend geworden met de singles ‘Zij heeft alles’,’ Zeventien’ en ‘Hé meester.’ Extra leuk: hij neemt Stenfert mee als opwarmertje.

Kaartverkoop & informatie
Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws