Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Mama’s & Papa’s-project in Stadskantine Alkmaar

door | 7 september 2023 | Alkmaar, Cultuur

In de mooie nieuwe ruimte van de Stadskantine Alkmaar in de Marconistraat zal zondagmiddag 1 oktober livemuziek van het Mama’s & Papa’s-project  te horen zijn.

Twee mannen en twee vrouwen en een geweldige band zullen er de beste nummers van the Mama’s & the Papa’s zingen en spelen.

Nadat Gé Ankoné in 2016 het succesvolle Crosby,Stills,Nash-project en in 2019 het Beach Boys&Girls-project had afgerond, ging hij op zoek naar een nieue uitdaging. Dat werd de muziek van the Mama’s & the Papa’s.

Heerlijke muziek uit de jaren zestig, met de bekende nummers, zoals “Monday Monday” en “California Dreaming”, maar ook wat minder bekende nummers zoals “Dedicated to the one I love”, “Twelve Thirty” en nog veel meer.

En dat alles natuurlijk met de karakteristieke meerstemmige zangpartijen.

Met Margo Kos, Martin Uijldert en Els van Dijck maakte hij het viertal compleet. Vanaf januari 2022 klonk er vierstemmige muziek in huize Ankoné. Na de zomer werd de band samengesteld. Cas Himmelreich op keyboard en Jacques Kueter op drums (indertijd al van de partij bij het Beach Boys-project) doen nu ook weer mee. Bassist John Oudejans en gitarist Friso Schoone maken de band compleet.

Tussen de nummers door zal Gé ook nog interessante wetenswaardigheden over het wel en wee van the Mama’s & the Papa’s vertellen.

Half april was de eerste uitvoering voor een volle zaal.  Ieder die toen niet kon en nu dit feest toch ook mee wil maken, komt natuurlijk zondagmiddag 1 oktober naar de Stadskantine Alkmaar. Dit wil je niet missen!  Na afloop kan de keuken ook voor wie dat wil tegen betaling een daghap serveren.

 

datum                     zondag 1 oktober 2023
zaal open:              14.30 uur
aanvang concert:     15.00 uur
locatie:                 Stadskantine Alkmaar, Marconistraat 5, 1821 BX Alkmaer
Er is voldoende parkeergelegenheid.
entree:                    €10,00
reserveren:            ge.ankone@ziggo.nl
informatie:             06- 13238437

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws