Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Man aangehouden in meerdere onderzoeken naar gewapende overvallen

door | 9 februari 2022 | 112 regio, Nieuws, Regio nieuws

Obdam – De politie heeft maandag 7 februari aan het begin van de avond een 25-jarige man aangehouden in een woning in Obdam. De man, woonachtig in de gemeente Koggenland, wordt verdacht van betrokkenheid bij meerdere gewapende overvallen in West-Friesland.

De verdachte zou mogelijk betrokken zijn geweest bij een woningoverval in Noord-Scharwoude op donderdag 22 juli vorig jaar. Ook wordt hij verdacht van betrokkenheid bij een overval op een tankstation op 9 augustus 2020 in Nieuwe Niedorp en bij een overval op een woning in De Goorn op 8 augustus 2020. De recherche doet verder onderzoek naar de rol van de verdachte in deze verschillende zaken.

De man is na zijn aanhouding overgebracht naar het cellencomplex en zit in volledige beperkingen. Op dit moment wordt daarom geen verdere inhoudelijke informatie verstrekt.

Aankomende donderdag wordt de verdachte voorgeleid bij de rechter-commissaris. Deze zal dan een beslissing zal nemen over zijn voorlopige hechtenis.

De recherche zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws