Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Museum BroekerVeiling voorgedragen voor steun uit het provinciale noodfonds voor de culturele sector.

door | 7 oktober 2020 | Cultuur, Gemeentenieuws, Langedijk

Museum BroekerVeiling is door gemeente Langedijk voorgedragen voor steun uit het provinciale noodfonds voor de culturele sector.

De provincie Noord-Holland heeft een noodfonds van 10 miljoen euro in het leven geroepen, waarmee culturele instellingen die hard worden geraakt door de gevolgen van de coronacrisis kunnen worden ondersteund. Eén van de voorwaarde is dat de provincie 65% van de steun toezegt, als de gemeente zelf 35% van de steun kan bijdragen. Dat zou betekenen dat het museum mogelijk in aanmerking komt voor een provinciale bijdrage van 154.000 euro.

De provincie verwacht, mede door vooraf goede onderlinge afstemming met gemeenten over de criteria, dat de meeste aanvragen kunnen worden gehonoreerd. Begin november wordt daar uitsluitsel over verwacht.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws