Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Na 2 jaar afwezigheid eindelijk weer een Ronde van ’t Veld! 6juni

door | 6 mei 2022 | Noord-Holland

Na 2 jaar afwezigheid is op de 2e Pinksterdag eindelijk weer een Ronde van ’t Veld! De volgende categorieën komen aan bod:

12:00 uur – Dikke banden race
Bedoeld voor alle jonge kids uit ’t Veld, Zijdewind en de Moerbeek. Ze mogen kiezen of ze 1 of 2 rondjes over het parcours rijden en tijdens de race worden de rugzakjes weer gevuld met lekkernijen. Inschrijving is niet nodig en uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden.

12:30 uur – Funklasse
Bedoeld voor alle wielrenners die regelmatig op de fiets zitten maar geen wedstrijdlicentie hebben. De funklasse rijdt 12 rondjes (+/- 24 km.) en de gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 35 en 40 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 7,50 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel.

13:30 uur – Sportklasse/Amateurs
Bedoeld voor alle wielrenners met een sportklasse- of amateurlicentie bij de KNWU. Deze categorie rijdt 25 rondjes (+/- 50 km.) en de gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 40 en 45 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 7,50 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel.

15:00 uur – Plaatselijke renners
Bedoeld voor alle wielrenners en wielrensters uit ’t Veld, Zijdewind en de Moerbeek. Binnen deze categorie zijn er drie klassementen:
– heren (8 rondjes, totaal +/- 16 km.)
– dames (6 rondjes, totaal +/- 12 km.)
– jeugd t/m 15 jaar (5 rondjes, totaal +/- 10 km.)
De gemiddelde snelheid zal ongeveer tussen de 25 en 35 km/u zijn. Inschrijfkosten zijn € 5,00 graag contant of per pin te voldoen bij de inschrijftafel. Jeugd t/m 15 jaar is gratis.

* Locatie inschrijving: Dorpshuis Harmonie, Zwarteweg 13a (tevens douchegelegenheid)
* Locatie start/finish: De Vriendschap, Rijdersstraat 92 (tevens prijsuitreiking)
* Daginschrijving is mogelijk maar voorinschrijving geniet onze voorkeur!
* De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers in een andere categorie in te delen.
* Deelname aan de Ronde van ’t Veld is geheel op eigen risico. De organisatie kan zodoende niet verantwoordelijk worden gehouden voor evt. valpartijen en daaruit voortvloeiende schade.
* Een week na het evenement worden alle persoonsgegevens volgens AVG verwijderd.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website, Facebookpagina of u kunt evt. mailen naar: rondevantveld@gmail.com

Middels onderstaand formulier kunt u zich gelijk inschrijven.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website of u kunt evt. mailen naar: rondevantveld@gmail.com. Schrijf je snel in via de volgende link: shorturl.at/diCPW

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws