Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Nationale Sportweek 2020

door | 16 september 2020 | Langedijk, Sport

Vrijdag 18 september geeft wethouder Marcel Reijven het officiële startschot voor de Nationale Sportweek. De sportweek wordt sportief geopend met een Night Walk door Langedijk.

Met de Nationale Sportweek hopen wij zo veel mogelijk Langedijkers te inspireren om een leven lang te genieten van het plezier van sport en spel. Gedurende deze week gaan we daarom met zijn allen sporten en bewegen. Van 18 tot en met 27 september zetten dit jaar meer dan 20 verenigingen en maatschappelijke organisatie hun deuren open voor jullie.

Voor de Nationale Sportweek is een speciale actie bedacht, namelijk ‘Scoor een gratis lidmaatschap naar keuze!’.
Ben je benieuwd hoe dit in z’n werk gaat?
Je download en print de scorekaart en dan kun je al aan de slag! De scorekaart is onderaan deze pagina te downloaden. Op je scorekaart zijn drie lege vakken. Deze moeten gevuld worden met een stempel/ handtekening van een van de deelnemende verenigingen. Door langs de activiteiten te gaan die door de beweegorganisaties worden georganiseerd, verdien je een stempel. Is je scorekaart vol? Dan lever je hem in bij De Binding in de Langedijk Actief bus. Op maandag 28 september maken we de winnaar bekend.

Aanmelden
Bij elke activiteit vind je een e-mailadres. Stuur even een mail met je gegevens, zodat de trainer weet dat je mee komt doen. Is er geen e-mailadres? Dan hoef je je niet van tevoren aan te melden.

 

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws