Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Nationale Sportweek in Heerhugowaard

door | 17 september 2020 | Heerhugowaard, Nieuws, Sport

Wil je meer gaan bewegen en ben je op zoek naar een leuke sport die bij jou past? Kom tijdens de Nationale Sportweek in Heerhugowaard (18 tot en met 27 september) gratis kennismaken met hockey, (acro)gymnastiek, de zwemsport of waterpolo.
MHC Heerhugowaard biedt tijdens de sportweek drie gratis proeftrainingen hockey, meer informatie en aanmelden kan via htc@mhcheerhugowaard.nl. Gymvereniging Siu Heerhugowaard houdt een open acrogymles voor meisjes en jongens van 5 t/m 16 jaar op vrijdag 19 september. Aanmelden via acrogymsiu@gmail.com. Voor de andere trainingen van de vereniging kun je twee gratis proeflessen aanvragen via siu-heerhugowaard.nl. Zwem- en waterpolovereniging Aquawaard houdt open avonden op 18 en 19 september. Er is ook een mogelijkheid om een open training bij te wonen op 22 en 23 september. Inschrijven kan via aquawaard.nl.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en...

Meer nieuws