Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Nieuw concept voor cafe de Roode Leeuw

door | 21 december 2023 | Dijk en Waard, Zuid-Scharwoude

Cafe de Roode Leeuw komt met een nieuw concept! Het cafe is onmiskenbaar het meest bekende cafe van Langedijk. De zaak heeft een geschiedenis van ruim 400 jaar. Vanaf 5 januari 2023 word het cafe ook een Restrobar.

Het cafe verandert naar een Restrobar dat houdt in dat er nu gegeten kan worden en de rest van het cafe blijft de ontmoetingsplaats voor de vele Dijkwaarders.

Er komt een nieuw menu met de lekkerste gerechten het zijn veelal klassiekers maar met een eigen twist. de kaart zal vandaag of morgen online staan op de website van de Roode Leeuw. Wij raden u ook aan om zeker een kijkje te gaan nemen.

5 januari 2024 opent De Roode Leeuw haar deuren voor het ‘eindeloos tafelen’ van vrijdag tot en met maandag. tussen 17.00 en 22.00 uur kunt u genieten van al het lekkers.

Wilt u alvast Reserveren dat kan via www.roodeleeuw.nl/reserveren-2

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws