Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Nieuw in de verhuur bij Makelaardij Stroet-Kuipers!!

door | 29 september 2020 | Nieuws, Regio nieuws

Dirkshorn, Park de Horn, chalet 340
Huurprijs: € 695,- per maand
Op park De Horn, op een fraai perceel gelegen, keurige 3-kamer bungalow. De bungalow is netjes onderhouden, heeft een berging en is voorzien van een tuin rondom de bungalow.
Park De Horn ligt midden in het hart van het Noord-Hollandse polderlandschap in het centrum van het dorpje Dirkshorn. Het park is ruim opgezet met veel groen en ligt op ca. 5 km. van het gezellige Schagen.
Indeling:
Entree, hal met doorgang naar de lichte woonkamer welke is voorzien van een nette recht opgestelde keuken. De bungalow beschikt over 2 prima slaapkamers en een nette badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. De bungalow beschikt over een Cv-Installatie.
Aanvaarding: in overleg
Huurprijs: € 695,- per maand (excl. € 100,- voorschot op verbruik gas, water en elektra)
N.B. Inschrijving Gemeentelijke Basisadministratie is niet mogelijk
Voor meer informatie over deze woning kunt u bellen met Makelaardij Stroet-Kuipers. u kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-15908579/072-5156788 of kijkt u op www.stroet-kuipers.nl

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws