Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Nieuwe bebouwde kombord met de nieuwe gemeentenaam onthuld door wethouders Nils Langedijk en John Does

door | 7 december 2021 | Gemeentenieuws

De nieuwe gemeente Dijk en Waard, per 1 januari 2022 een feit, wordt steeds meer zichtbaar. Vandaag werd het eerste nieuwe bebouwde kombord met de nieuwe gemeentenaam onthuld door wethouders Nils Langedijk en John Does.

We zijn nu al begonnen met het vervangen van de portalen met daarin de nieuwe bebouwde komborden. Dit om ervoor te zorgen dat de gemeentegrenzen en dorpen/stad van Dijk en Waard op 1 januari goed herkenbaar zijn. In totaal zullen de komende weken de borden op zo’n zestig locaties vervangen worden.

De nieuwe komborden zien er anders uit dan hun voorgangers. Als een van de eerste gemeenten in Nederland gebruikt Dijk en Waard borden die voldoen aan de ISA-regelgeving die in 2022 in zal gaan, inclusief groot icoon. Intelligent Speed Assistance (ISA) is een automatische snelheidsassistentie die bestuurders ondersteunt bij het niet overschrijden van de maximale snelheid.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws