Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Nieuwjaarsreceptie 2023

door | 4 januari 2023 | Gemeentenieuws, Overheid

Graag nodigt het gemeentebestuur van Dijk en Waard u uit voor de nieuwjaarsreceptie van gemeente. De receptie is op dinsdag 10 januari 2023 van 19.30 tot 22.00 uur in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard.

We hebben in Dijk en Waard veel om trots op te zijn. De stedelijke uitstraling en het dorpse karakter. Midden in een groene en waterrijke omgeving. Met een betrokken samenleving van nuchtere doeners en makers.
Tijdens de receptie blikken we samen vooruit op het nieuwe jaar en spreken we onze trots en waardering naar elkaar uit. Wij zien u graag op 10 januari!

Aanmelden

Laat u ons weten of u komt? En met hoeveel personen. Mail naar kabinetszaken@dijkenwaard.nl of bel met het bestuurssecretariaat 072 – 204 4950.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws