Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Noodlottig ongeval werd overleden persoon in Koedijk Fataal (update 17 mei)

door | 17 mei 2023 | 112 Politie, 112 regio

Koedijk – De overleden persoon die op woensdag 12 april werd aangetroffen in het water aan het Klippad in Koedijk is een 29-jarige man uit Alkmaar. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het overlijden.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek om te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd.

Gevonden jas

In eerdere berichtgeving meldden wij dat er aan de Isarstraat tijdens het onderzoek door de politie een jas was gevonden. Inmiddels weten wij dat deze jas van het slachtoffer was. Wij danken iedereen die heeft meegedacht om duidelijkheid te krijgen over de jas.

Update 17 mei 2023:

Uit het onderzoek tot nu toe is gebleken dat er sprake lijkt te zijn van een noodlottig ongeval. Er zijn binnen het tot op heden verrichte onderzoek geen aanwijzingen naar voren gekomen die wijzen op een misdrijf. Het onderzoek is nog niet volledig afgerond, maar zoals gezegd lijkt het te gaan om een noodlottig ongeval.

 

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws