Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Onderzoek naar evenementen in gemeente Dijk en Waard

door | 6 september 2023 | Dijk en Waard, Gemeentenieuws

Een groot muziekfeest kan geweldig zijn! Om evenementen gezellig en leefbaar te houden, is de gemeente gestart met een onderzoek. Dijk en Waard wil onderzoeken wat u belangrijk vindt als er een evenement wordt georganiseerd op een terrein bij u in de buurt.

Tijdens de bijeenkomst willen we met u aan tafel zitten en het hebben over de veiligheid, geluidsniveau of andere onderwerpen die u bezighoudt over een evenement. Donderdag 21 september staat er vanaf 19.15 uur koffie en thee voor u klaar. Om 19.30 uur start het programma.

Wilt u naar de bijeenkomst komen? Mail dan voor 15 september 2023 naar vth-administratie@dijkenwaard.nl. Noem in de mail uw naam, adres en met hoeveel personen u komt.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws