Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Onderzoek naar evenementen in gemeente Dijk en Waard

door | 6 september 2023 | Dijk en Waard, Gemeentenieuws

Een groot muziekfeest kan geweldig zijn! Om evenementen gezellig en leefbaar te houden, is de gemeente gestart met een onderzoek. Dijk en Waard wil onderzoeken wat u belangrijk vindt als er een evenement wordt georganiseerd op een terrein bij u in de buurt.

Tijdens de bijeenkomst willen we met u aan tafel zitten en het hebben over de veiligheid, geluidsniveau of andere onderwerpen die u bezighoudt over een evenement. Donderdag 21 september staat er vanaf 19.15 uur koffie en thee voor u klaar. Om 19.30 uur start het programma.

Wilt u naar de bijeenkomst komen? Mail dan voor 15 september 2023 naar vth-administratie@dijkenwaard.nl. Noem in de mail uw naam, adres en met hoeveel personen u komt.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws