Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Ongeval met drie autos op Provincialeweg N504 Oudkarspel

door | 9 september 2020 | 112 regio, Langedijk, Nieuws

Dinsdagmiddag rond kwart over vijf heeft er een flinke botsing plaatsgevonden op de provinciale weg ter-hoogte van het DTS terrein. Een automobilist in een bedrijfsbus moest nogal bruut remmen voor een auto die voor hem reed richting de stoplichten.

Doordat de man nogal fors op zijn rem trapte klapte er eerst een Duits gezin met hond die onderweg waren naar hun vakantiebestemming op de bedrijfsbus.

Daarachter reed een jongeman uit Tuitjenhorn met zijn speciale Volkswagen Jetta uit 1990 en die kon de twee autos voor hem niet meer ontwijken en klapte hard op de achterkant van het Duitse gezin. De Volkswagen is rijp voor de sloop, en de twee andere wagens konden met schade hun weg weer vervolgen.

De politie heeft ter-plaatse de mensen hun verzekeringspapieren laten invullen en de man uit Tuitjenhorn werd opgehaald door zijn vader.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws