Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Ongeval met fietser en bedrijfsauto op Voorburggracht / Kasteelstraat

door | 16 oktober 2020 | 112 regio, Langedijk, Nieuws

Oudkarspel: Vanmiddag heeft er op de kruising Kasteelstraat / Voorburggracht in Oudkarspel een ongeval plaatsgevonden tussen een bedrijfswagen die vanuit Waarland kwam met een fietsster.

De vrouw is ongelukkig gevallen en word nagekeken in de ambulance.

Buurtbewoners maken zich al jaren boos en hebben de gemeente al vaak gevraagd of er wat aan deze kruising gedaan kan worden. Volgens een buurtbewoonster gebeuren hier regelmatig (bijna) ongelukken. en houden ze hun hart vast voor de volgende klapper.

Een buurvrouw heeft regelmatig beelden van camera’s verstuurd om de gemeente te laten zien dat dit geen veilige kruising is. Er is ook al eens een agent wezen kijken die zich met verkeerszaken bezig houd, maar die vind de kruising niet gevaarlijk!. De bewoners zijn hier boos over, en hopen dat er snel iets aan de situatie gedaan kan worden.

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws