Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Online herinneringsbijeenkomst op vrijdag 18 december 2020

door | 9 december 2020 | Langedijk

We hebben een bijzonder jaar achter de rug waarin veel mensen persoonlijke tragedies hebben meegemaakt. Voor velen is het ook moeilijk geweest om op normale wijze afscheid te nemen van een dierbare en om daarna het verlies een plek te geven.

Rituelen kunnen hierbij helpen. De Trefpuntkerk en de Hervormde Gemeente in Broek op Langedijk organiseren op vrijdag 18 december 2020 een online herinneringsbijeenkomst. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die het afgelopen jaar (of langer geleden) een geliefde heeft verloren en deze wil gedenken door het aansteken van een kaars en het noemen van de naam.

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden, het verdriet, de leegte en het gemis blijft. Deze bijeenkomst is bedoeld om stil te staan bij dit verlies. Voor mensen is het fijn om op  positieve wijze hun overleden dierbare te kunnen herdenken. Iedereen kan zich aanmelden, of je nu gelovig bent of niet.

Samen herdenken dat we niet meer samen zijn
Brandende kaarsjes, mooie muziek, teksten en gedichten zijn de ingrediënten van deze bijeenkomst. Om 19.30 uur begint het programma. Dit is, vanwege de huidige regels, alleen online te volgen (in beeld en geluid) via www.herinneringsbijeenkomst.nl.

Namen noemen
Tijdens de bijeenkomst kan de naam van uw overleden dierbare genoemd worden en kan een kaarsje voor hem/haar worden aangestoken. Aanmelden van de naam kan via www.herinneringsbijeenkomst.nl of telefonisch op 06-532 12 444 (Kees Slot).

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws