Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Ontluikende tuinen zoeken stijve harken

door | 25 maart 2024 | Cultuur, Dijk en Waard

Vindt u het fijn iets voor een ander te betekenen? Wilt u samen met het team van Wonen Plus Welzijn (WPW) abonnees blij maken? Geef u dan op om een keer te helpen met klein tuinonderhoud!

WPW houdt binnenkort samen met vrijwilligers en collega’s een tuinochtend en tuinmiddag om abonnees te helpen de tuin weer voorjaarsklaar te maken. In duo’s of trio’s wordt op pad gegaan om klein onderhoud te verzorgen.

De data: dinsdag 23 april 2024 van 13:00 tot 16:00, met een afsluitende borrel. En/of donderdag 2 mei van 10:00 tot 13:00, met een lunch.

Interesse? Laat dan vóór dinsdag 16 april weten of u komt en wanneer. Wilt u ook aangeven of u eigen tuingereedschap meeneemt?

Voor aanmelding en meer informatie, neem contact op met het servicepunt via: e-mail dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl of tel. 072-5717170 (09:00-12:00 uur).

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws