Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Oosterstraat word groener door de bewoners

door | 10 februari 2020 | Regio nieuws

Bewoners van de Oosterstraat in Noord-Scharwoude staken afgelopen zaterdag de handen uit de mouwen om de straat groener te maken.

Na een kop koffie en wat lekkers was iedereen klaar voor een ochtendje planten. Binnen mum van tijd was de straat weer voorzien van groen! Goed bezig!De afgelopen maanden is in de Oosterstraat de riolering deels vervangen en is er nieuwe bestrating aangebracht.

Wat in zo’n smalle straat best een uitdaging was voor zowel de aannemer als de bewoners. Door samen te werken en te overleggen is het gelukkig goed gegaan. De straat zag er na de werkzaamheden weer prachtig uit, maar het groen ontbrak nog. De buurtcommissie trommelde de buren op om te helpen met de beplanting.

De plantbakken worden verder door de bewoners zelf onderhouden. De aannemer en Wethouder Nils Langedijk waren ook aanwezig om het werk te bewonderen.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws