Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Politie Heerhugowaard roept inwoners op om zich aan te melden bij Burgernet

door | 27 oktober 2020 | 112 regio, Alkmaar, Gemeentenieuws, Heerhugowaard, Langedijk

De politie in Heerhugowaard en Langedijk, vraagt inwoners vanaf 16 jaar die nog niet zijn aangesloten bij Burgernet om zich op te geven. Via dit netwerkt verstuurt de politie berichten over urgente zoekacties in en om de gemeente. Met een signalement van de desbetreffende persoon of personen. Burgernet wordt zowel gebruikt voor vermiste als verdachte personen. Burgernet levert een belangrijke bijdrage aan de opsporingskracht van de politie.

Via burgernet.nl kunt u zich aanmelden om relevante sms’jes en spraakberichten te ontvangen over vermiste of verdachte personen in uw buurt. Ook is er een app beschikbaar voor op uw smartphone, via waar u ook de berichten van Burgernet kunt ontvangen. U kunt uzelf aanmelden voor meerdere gebieden, bijvoorbeeld voor de omgeving van uw werk. Wie een tip naar aanleiding van het bericht, kan het speciale Burgernetnummer 0800-0011 gratis bellen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en...

Meer nieuws