Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Politie zoekt getuigen vernieling café Alkmaar

door | 22 februari 2022 | 112 Politie, Noord-Holland

Alkmaar – De politie stelt een onderzoek in naar een grootschalige vernieling van een café aan het Scharlo. Zaterdagavond rond 20.00 uur verzamelde zich een groep mensen voor het café die direct de ramen ingooide en insloeg. Er werd met terrasmeubilair gegooid en er zijn schermutselingen geweest met de aanwezigen. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

De groep mensen was getooid met gezichtsbedekking en allen in het donker gekleed, wat de herkenning bemoeilijkt. Er zijn al filmbeelden van het incident, die momenteel worden geanalyseerd. De eigenaar van het café gaat aangifte doen. Hem wordt  slachtofferhulp aangeboden.

Uit het eerste onderzoek is gebleken dat de auto’s waar de groep mee is gekomen ten tijde van het incident geparkeerd zijn in de Zocherstraat en Krelagestraat. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de massale vernieling betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2022033672.

Partnerbijdragen

DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...
Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...

Meer nieuws