Dijk en waard nieuws

Het laatste nieuws uit gemeente Dijk en Waard en regio

Popweekend Dijk & Waard komt in 2023 terug!

door | 19 januari 2023 | Dijk en Waard, Evenementen

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei zal op het evenemententerrein de ijsbaan in Heerhugowaard ’t kruis popweekend dijk & waard voor de tweede keer plaatsvinden. Dit jaar op de vrijdag een nieuwe editie van barcode xxl en op zaterdag het meezingspektakel. Uiteraard zullen we ook in 2023 weer zorgen voor een fantastisch programma.

Twee namen geven we je nu al. op vrijdag 12 mei team rush hour, want wat is een barcode avond zonder deze twee toppers. En op zaterdag 13 mei mag de crossband natuurlijk niet ontbreken. Een optreden in hun eigen achtertuin mogen we deze vedettes uit ‘t kruis natuurlijk ook niet ontzeggen!

we zijn volop bezig met de laatste loodjes van het programma. Zet 25 januari in je agenda, want dan maken de gehele line up bekend. de kaartverkoop begint een week later, op woensdag 1 februari om 19.00 uur.

Popweekend dijk & waard is een laagdrempelig en gezellig tweedaags festival op een unieke locatie, midden in het oude centrum van Heerhugowaard ’t kruis. Omringd door voetbalclub ksv, de kerk, oude woonhuizen en de familie-school wordt met behulp van lokale bedrijven feest gevierd op een positieve en unieke wijze, met landelijk bekende dj’s en artiesten en een fantastische sfeer.

 

Partnerbijdragen

Wil jij werken als Hairstylist bij de meest toonaangevende kappersketen van Nederland? Now is your chance! Bij Cosmo Hairstyling it’s all about hair. Wij zijn...
DALI woningstoffering zoekt een: leerling stoffeerder(s) Bij verschillende opdrachtgevers liggen uitdagende projecten op je te wachten. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor...

Meer nieuws